CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 30, 2013

Directed by Zack Snyder Starring Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon

Now that Marvel has proved superhero assambles can succeed, DC wanted in on the action and as a first measure rebooted Superman on their way towards a Justice League movie. Some mighty talented names have been working on this from Snyder to Christopher Nolan and writer David S. Goyer (Dark City, Blade). Man Of Steel is a solid blend of drama and epic action with a great supporting role from Russell Crowe. The way of depicting our hero's childhood on Earth with constant backflashes doesn't work as seemlessly as you'd hope but in the end it's a minor problem. I just think linear storytelling might've been better in this case.

Nyt kun kilpaileva sarjakuvastudio Marvel on menestynyt omalla sankarikollaasillaan, on DC lähtenyt mukaan kisaan, ensitöikseen reboottaamalla Teräsmiehen. Mukana on ollut kovia tekijöitä ohjaajasta aina Christopher Nolaniin ja käsikirjoittaja David S. Goyeriin (Batman Begins). Man Of Steel on onnistunut sekoitus draamaa ja eeppistä toimintaa, vaikka sankarimme lapsuuden kertaaminen jatkuvilla takaumilla ei etenekään niin jännittävästi kuin toivoisi. Lineaarinen kerronta olisi kenties ollut enemmän eduksi, mutta se on pienehkö ongelma, kun kokonaisuus jyllää niin mukavasti ja Russell Crowe säteilee arvoa sivuroolissa.

Man Of Steel at IMDb


Saturday, October 5, 2013

Directed by Todd Phillips Starring Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis

It's been a while since there's been a sequel that's truly done everything in its power to ass rape and destroy the brilliance of the original but by God, the Wolf Pack sure give it a go. The whole movie screams from lack of ideas and most importantly, laughs. Plus they've taken one of the most irritating actors on Planet Earth, Ken Jeong (who makes even Martin Lawrence seem like John Belushi) and his character (Chow) and given him more screen time! At least Lucas tried to make amends and cut Jar Jar from Episode II & III almost entirely. Cooper and Helms seem frustrated throughout but it's understandable if you take into account the fact that they've seen the fucking script. Two scenes with Melissa McCarthy are all that's worth while, plus a funny end credit sequence which begs the question why the fuck I wasn't watching that movie!

Siitä onkin tovi kun viimeksi on ilmestynyt jatko-osa, joka näin tosissaan koettaa perseraiskata ja tuhota kaiken alkuperäisen leffan nerokkuuden. Taas on selkeästi oltu liikkeellä dollarin kuvat silmissä ja kaiketi myös jonkinlaisesta mysteerisestä tarpeesta viimeistellä trilogia, sillä hyvien ideoiden pohjalta ei ainakaan olla heilumassa. Kakkonenkin oli jo selkeä riman alitus enimmäiseen Kauheaan Kankkuseen, mutta ihan kuin paska kässäri ei olisi riittänyt, niin kolmosessa annetaan enemmän tilaa ja näkyvyyttä Hollywoodin surkeimmalle koomikolle (Ken Jeong) ja tämän raivostuttavalle Chow-hahmolle. Tuo mies saa Martin Lawrencenkin näyttämään John Belushilta! George Lucasilla sentään oli ymmärrystä kiskoa Jar Jar jatko-osista! Cooper ja Helms vaikuttavat turhautuneilta ja koko roskan ainoat nautittavat hetket tulevat parista Melissa McCarthyn pelastamasta kohtauksesta, sekä huvittavasta kankkusen huuruisesta kohtauksesta lopputeksteissä, joka pistääkin miettimään miksi helvetissä meille ei näytetty mielummin sitä elokuvaa?!


The Hangover Part III at IMDb